Dekkhotell

Dekkhotell

Oppbevaring av sommer- og vinterdekk i Bergen.

Dekkhotell fra kr 1 500,- per sesong

Dine Dekk AS i Bergen har dekkhotell i Bergen for personbiler fra 1 500,- kr for en sesong.

Dette inkluderer hjulskift, vask, kontroll og oppbevaring.

Til vask av hjulene har vi den beste og mest skånsomme vaskemaskinen som finnes i Norge. Ved bruk av ultralyd så blir ikke hjulene utsatt for kjemikalier eller mekanisk behandling slik at det unngås skader på felger slik som kan oppstå i annen type vaskemaskin.

For å bestille time er det enklest å gå inn på timebestilling og bestille time. Da er vi klar når du kommer og du blir prioritert i en eventuell kø.

Vi vet at ikke alle synes dekkskifte og oppbevaring av av dekk er forbundet med noen stor glede. Det vi også vet er at de fleste må gjøre noe med dette minst to ganger i året. Kjenner du deg igjen? Da skal du vite at Dine Dekk AS kan hjelpe deg.

Vi klargjør dekkene dine

Dine Dekk AS sjekker lufttrykket i dekkene og etterfyller ved behov. Riktig lufttrykk forlenger dekkets levetid og er en viktig forutsetning for sikker kjøring. Lovens minstekrav til mønsterdybde er 1,6 mm på sommerdekk og 3,0 mm på vinterdekk. Vi sjekker selvfølgelig at dine dekk er i henhold til lovens krav. En sesongs bruk setter sine spor. Vi har vaskemaskin som vasker dekk og felger.

Oppbevaring av sommer- og vinterdekk

For mange kan det være vanskelig å finne egnet plass hjemme for oppbevaring av dekkene. Ski, sykler, nye dekk og kasserte dekk, alt i et eneste kaos i boden eller garasjen.

La Dine Dekk AS ta hånd om dekkene dine så kan du bruke lagerplassen til noe annet. Vi er vårt ansvar bevisst når vi lagrer dekkene dine. Dine Dekk AS sørger for forsvarlig oppbevaring av dekk og felger, forsikrer dekkene og har de klare til ny sesong.

Åpningstider

Dine Dekk AS åpningstider

Hverdager: 08:00 - 16:00
Lørdag: Lukket

Kontakt oss

Har du spørsmål vedrørende våre tjenester eller annet?
Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale!

Send oss en melding